wajah baru

ok x kulit aku sekarang? ok lah kan, berbanding yg dulu. Hampir sebulan aku guna herbalife berat aku turun,muka pun dah bersih dan badan aku pun rasa sihat.actualy lupa nak bg tau yg berat aku dah turun, sekarang berat aku 67kg.malas nak ambik gambar sbb aku nak ambik masa berat badan ideal aku dh capai nanti.Tunggu dan lihat sahaja err.Yang sebelah bawah tu masa hari raya tahun ni tau(bulat kan?)make-up tebal tuh..tu yg tak nampak jerawat..yg belah atas tu diambil pada 4/11/09 tak make-up langsung..huhuhu..bezakanlah. tudung yg jenis macam ni kan memang bulat muka aku dibuatnya. tp kan sekarang pakai tudung jenis mcm nih dh ok dah..kan2? haha yg comel kat sebelah aku tuh tak lain dan x bukan my business partner farah syahirah(world team member) dialah yg perkenalkan aku ngan herbalife ni..thanks dear.

Tiada ulasan: